INTERNET

websites, webshops en apps

Eigen designs, makkelijk te onderhouden, SEO en een goede plek in zoekmachines

ikc het veer (ikchetveer.nl)

glor-isol (glor-isol.eu)

MAATWERK: STERKE EIGEN DESIGNS

Wij ontwerpen al onze websites al jarenlang zelf.

Dus in je eigen huisstijl en precies op maat, helemaal afgestemd op wat jij wilt, maar zonder je doelgroep uit het oog te verliezen. Want het is niet alleen belangrijk dat jij de website mooi vindt, ook - en vooral! - je doelgroep moet zich aangesproken voelen.

MAKKELIJK ONDERHOUDEN

Beheer vanaf nu je eigen website, op het moment dat jou het beste uitkomt.

Vrijwel al onze websites worden gemaakt op basis van WordPress, een veilig en krachtig beheersysteem dat bovendien nog makkelijk uitbreidbaar is door middel van allerlei modules. Heb je specifieke wensen waarin WordPress misschien niet voorziet? Ook dan komen we met een oplossing.

GOED SCOREN IN ZOEKMACHINES

Profiteer nu van een grote vindbaarheid, meer dan ooit van het grootste belang.

Het wordt steeds belangrijker om goed vindbaar te zijn in zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Vindbaarheid draagt immers bij aan meer potentiële bezoekers voor je website en geeft daardoor een kans op meer omzet!

NATUURLIJK OOK VOOR MOBIEL

De sites die wij maken zijn meteen goed voor mobiel gebruik.

Als je nog geen site hebt die zich aanpast aan kleinere schermen (telefoons, tablets), dan is het echt tijd om daar gauw eens wat aan te doen. Het is namelijk niet alleen zo dat wel of geen mobiele site je resultaten in de zoekmachines bepaalt. Denk ook aan het gemak waarmee iemand jouw site kan bezoeken.

EEN NIEUWE WEBSITE, EEN OPFRISBEURT OF EEN APK?

We bouwden onze eerste website in 1993, toen de achtergronden nog grijs waren en een lijntje met regenboogkleuren een pagina ‘cool’ maakte.

Het web kent intussen gelukkig véél meer mogelijkheden, en wij ook. De mogelijkheden zijn tegenwoordig vrijwel onbeperkt, en onze technisch specialisten zorgen er voor dat al onze ontwerpen zich moeiteloos aanpassen aan elk scherm - van desktop tot tablet en smartphone.
Nog tevreden met de huidige site? Dat kan natuurlijk. Maar waarom laat je ons de site achter de schermen niet even doorlopen? Bij wijze van APK, zeg maar. Je weet maar nooit.

taxi alink (work in progress)

hvg violins (hvgviolins.com)

en profil (enprofil.nl)

protestantse gemeente duiven (work in progress)

stichting yoga en kanker (yogaenkanker.nl)

sneltekenaars (sneltekenaars.com)

eastman records (eastmanrecords.nl)

ned. ver. van preparateurs (prepareren.nl)

airlinemeals (airlinemeals.net)

Smidstraat 5 - 6915 AJ Lobith

vacature - Bij het verstrekken van een opdracht gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.